woensdag 21 maart 2018

Weerter schoolzwemkampioenschappen 21 maart 2018

Op woensdag 21 maart vinden de Weerter schoolzwemkampioenschappen 2018 plaats.  Deze middag is georganiseerd vanuit ZPC De Rog in samenwerking met Let’s Move.  Verschillende basisscholen uit Weert zullen strijden voor plek 1, 2 en 3 om vervolgens Weert te vertegenwoordigen tijdens de provinciale schoolzwemkampioenschappen.

Alle kinderen met minimaal een zwemdiploma A kunnen gratis meedoen met deze spetterende activiteit. Uit deze aanmeldingen worden, waar mogelijk, teams gevormd. Een team van een school bestaat uit 2 kinderen uit groep 3-4, 2 kinderen uit groep 5-6 en 2 kinderen uit groep 7-8. De teams worden gevormd naar aanleiding van de tijden die de kinderen zwemmen. Kinderen die uiteindelijk niet in een team komen (wegens te veel of te weinig aanmeldingen van een school) zwemmen voor een individuele prijs. Dus als je je opgeeft, kun je altijd meedoen!

Ook kinderen uit Nederweert kunnen meedoen met de wedstrijd.

Kinderen uit groep 3 tot en met 6 zwemmen 1 baan op de buik en 1 baan op de rug. De groepen 7 en 8 zwemmen 2 banen op de buik en 2 op de rug. Tenslotte wordt er een estafette gezwommen met het hele team. Per team mogen er maximaal 3 kinderen lid zijn van een zwemvereniging.

Wil uw kind graag meedoen? Stuur een mail naar: schoolzwemkampioenschapweert@gmail.com

Vermeld bij het opgeven de volgende gegevens: Naam, school, groep, leeftijd, e-mail adres, telefoonnummer en of u als ouder begeleider wil zijn van een zwemteam. Let op! Opgeven kan tot 12 maart! De wedstrijd start woensdag 21 maart om 15:15 uur bij Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1. Graag tot dan!

Terug naar de agenda punten